Biztospont Kárrendező Iroda és Járműszerviz

Karosszéria javítás és fényezés Nagykanizsán


Szakmai garancia az autója újjászületéséhez.

Sérült autó
Karosszériajavítás közben
Karosszériajavítás után,fényezve

Megszűnhet-e a gyári garancia, ha nem márkaszervizben javíttatom az autómat?...és karosszériajavítás esetén?

Nem! Az autógyár által biztosított garancia megfelelő minőségű alkatrészek szakszerű beépítése mellett megmarad.

Erre garanciát adunk!

Karosszériajavítás esetén ez egyébként érdekes kérdés, hiszen cserélt vagy javított elemek fényezésére a gyári garancia akkor is megszűnik, ha a legcsillogóbb márkaszerviz végzi a javítást. Így garanciát a fényezésre és az átrozsdásodásra a javító illetve a fényezőműhely adja.

Célunk egy olyan karosszériajavító szerviz létrehozása volt Nagykanizsán, ahol ügyfeleinknek komplett megoldást kínálunk a karambolos autók helyreállításának, illetve enyhén sérült, esztétikai hibás gépjárművek javításának problémakörére.

Ügyfeleinknek először is azt kell tudniuk, hogy a karosszériajavítás nem gépesíthető, nem futószalagon végezhető tevékenység, mint például az autógyártás. Nagy figyelmet, pontosságot, lelkiismeretességet igénylő, aprólékos munka. Ezért a munka minőségét elsősorban az emberi tényező adja. Szakembereink felkészültségét speciális szerszámaink, berendezéseink, maximálisan támogatják, egyben biztosítják, hogy gépjárművét az elvárt minőségben adhassuk át Önnek.

Cégünk fő profilja a karosszériajavítás, ez a szakosodás eredményezi, hogy a részletek sem veszhetnek szem elől, a sok egyéb tevékenység mellett.

Az üzemi paraméterek közlésével nem is untatnám, erről csak annyit, hogy nagykanizsai javítóbázisunk rendelkezik minden, a karosszériajavításhoz szükséges berendezéssel, szerszámmal, így technikailag a legmagasabb szintű munkára is fel vagyunk készülve

Szakembereink mindegyike több mint 10 éves szakmában szerzett gyakorlattal rendelkezik a karosszériajavítás terén.

Ezen tárgyi, és személyi feltételek megléte garantálja Önnek ill. Cégének, hogy a tőlünk kigördülő gépjárműveik a gyári színvonalat leginkább megközelítő állapotban távozzanak műhelyünkből.

Figyelem!

Ha Személyi sérülés történt a közlekedési baleset során mindenképpen keressen bennünket, mert kártérítést kaphat segítségünkkel!

Széleskörű kedvezményrendszer (Pl casco-s kár esetén akár az önrész mértékével megegyező kedvezményt is nyújtunk)

Előzetes egyeztetés alapján a karosszériajavítás és fényezés idejére csere autót tudunk biztosítani.

Ne feledje! Cégünk a teljes körű kárrendezés mellett karosszériajavítást és fényezést is vállal Nagykanizsán!