Biztospont Kárrendező Iroda és Járműszerviz

Kárrendező Iroda


Nyílt levél károsult ügyfelekhez ...

Tisztelt Ügyfelünk!

Ön a biztosítónál addig kedves ügyfél, amíg díjat fizet, mihelyt kártérítési igénye van, már változik a megítélése.

Nagykanizsai kárrendező irodánk viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy a sajnálatos káresemény miatt felmerült károk, hátrányok mihamarabb megtérüljenek.


Külön díjazás nélkül és tájékoztatólag - segítséget nyújtunk a kártérítési összeg, vagy biztosítási szolgáltatás iránti igény érvényesítése során. Ehhez felajánljuk saját ügyintézőink magas szintű munkáját a kárrendezésben, az ilyen ügyekből hosszú évek során szerzett gyakorlati tapasztalatait – és kérjük, hogy bármely kérdésével a megadott elérhetőségeken forduljanak hozzánk, vagy irodánkban, szervizünkben keressenek fel bennünket.

Miben segíthetünk?

Koordináljuk a gépjárművek káreseményétől az újbóli használatbavételig tartó folyamat összes lépését a kárrendezés során. Segítséget nyújtunk a kárbejelentésnél, a biztosítási, banki, okmányirodai kárügyintézésnél és természetesen szakembereink elvégzik a gépkocsi javítását is.

Amennyiben az ügy jellegéből, a felmerülő kérdésekből következően jogi tanácsadásra, vagy képviseletre van szükség, szíves figyelmükbe ajánljuk gépjármű-kárszakértő munkatársunkat és az ilyen ügyekben nagy tapasztalattal rendelkező specialista jogi képviselőinket, akik megfelelő tanácsadással, peren kívüli- vagy a bíróságok előtti teljes körű jogi képviselettel állnak rendelkezésre

Mire figyeljünk!

A tapasztalatok és a gyakorlat azt mutatja, a gépjármű-tulajdonosok gyakran végzetes hibát követnek el, mivel nem megfelelően töltik ki a baleseti bejelentőt, nem csatolják a megfelelő iratokat, s ilyenkor a bosszúság még több bosszúságot szül. Nagy teherlevételt jelenhet, ha esetlegesen nem kell a biztosítóban órákon át várakozniuk vagy a telefonos automatával társalogniuk.

Kérje segítségünket a kárrendezéshez!

Mit nyerhet Ön?

A fent említett képviseletek révén mentesülhetnek a további, jelentős idő- és energia-ráfordításokkal járó ügyintézések alól. Az említett képviselők mindent megtesznek annak érdekében, hogy ha már be is következett egy nem várt káresemény, a lehetőségekhez mérten mielőbb és legfőképpen az Önök érdekinek megfelelően, optimális időben juthassanak hozzá az Önöket megillető kártérítéshez, biztosítási összeghez.

Bízunk abban, hogy munkánkkal, illetve a fenti tájékoztatással az Önöket megillető vagyoni károkat, vagy adott esetben nem vagyoni károkat ellensúlyozni, enyhíteni a kárrendezés során, a műszaki károkat pedig munkatársaink révén az Önök megelégedésére tudjuk helyreállítani.

Biztospont Kárrendező Iroda és Járműszerviz, Nagykanizsa